Spring til indhold

Tlf +45 61545151

SMV Digital - søg tilskud til din virksomhed

Hos SMV Digital kan virksomheder søge om tilskud til rådgivning fra private virksomheder. Målet er at gøre små og mellemstore virksomheder i Danmark mere digitale, så virksomhederne opnår vækst og bliver mere konkurrencedygtige.

SMV fungerer som en slags bro mellem virksomhederne og den digitale verden og skal ses som en håndsrækning til virksomheder, der gerne vil blive mere digitale, men måske ikke helt ved, hvor de skal starte.

EVÆRK er godkendt rådgiver hos SMV Digital

EVÆRK er godkendt rådgiver hos SMV Digital

EVÆRK er stolt af at være en godkendt rådgiver af SMV Digital og har kørt flere forløb med virksomheder som har fået tildelt tilskudsmidler. Det er en rigtig god følelse at få lov at hjælpe virksomheder som får mulighed for at realisere udvikling og vækst. Jeg har stort engagement og erfaring i virksomhedsudvikling i SMV segmentet. Rådgivningen skal hjælpe dig med at realisere din virksomheds fulde potentiale.

Tilskudspuljer gennem SMV Digital kan være en katalysator for vækst og innovation for SMV’er. Ved at samarbejde med en erfaren rådgiver kan du maksimere dine chancer for succesfuld udnyttelse af værdifulde ressourcer i din virksomhed.

Kontakt mig i dag for at få mere information om, hvordan jeg kan hjælpe din virksomhed med at få adgang til SMV tilskudspuljer og realisere vækstpotentiale.

Hvad kan EVÆRK rådgive dig om?

EVÆRK er godkendt rådgiver hos SMV og kan derfor tilbyde rådgivning til virksomheder, der får tildelt tilskud gennem SMV Digital.

Alle godkendte rådgivere har en ekspertise indenfor relevante områder som vedrører digital omstilling og udvikling i små og mellemstore virksomheder.

EVÆRK er rådgivning som vedrører strategi, teknisk funktionalitet og udvikling på hjemmesider og i webshops, online markedsføring på tværs af kanaler samt datageneret strategi og planlægning. Fokus er på vækst i virksomheder som sælger og brander sig online

EVÆRK tilbyder skræddersyet støtte, der matcher virksomhedens behov og ambitioner – vi lægger altid en plan som tager udgangspunkt i dine aktuelle ressourcer og ønsker.

EVÆRKS KOMPETENCER

EVÆRK har en bred vifte af kompetencer inden for områder som digital transformation, forretningsudvikling, markedsføring, webdesign og projektledelse. Min erfaring gør mig i stand til at hjælpe virksomheder med at optimere deres tilskudsprojekter og sikre, at de opnår de ønskede resultater. Ligeledes tilbyder jeg undervisning i diverse systemer som fx Google (mange dele), Canva, Meta Business Manager, WordPress, Shopify, shipmondo m.v.

Du kan læse mere om mine kompetencer HER

smv digital - EVÆRK er godkendt rådgiver

Skal jeg være din rådgiver?

Små og Mellemstore Virksomheders (SMV) Tilskudspuljer: Skab Værdi med Støtte fra SMV Digital

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) udgør en stor og vigtig del af dansk erhvervsliv. For at styrke SMV’ernes konkurrenceevne og vækstmuligheder tilbyder SMV Digital en række tilskudspuljer, der kan være afgørende for virksomhedernes udvikling og succes.

I videoen kan du høre om en SMV virksomhed der fik tilskud og oplevede fremgang på baggrund af opkvalificeringen.

SMV Digital hjælper alle typer virksomheder med at komme videre med deres digitale udvikling – bl.a. med tilskud til virksomhedsudvikling. Det kan fx være til udvikling af teknisk funktionalitet, bedre lagerstyring eller effektiv markedsføring

Tilskudspuljer: Støtte til Vækst og Innovation

Tilskudspuljer er en værdifuld ressource for SMV’er, da de giver mulighed for økonomisk støtte til en række initiativer såsom digitalisering, innovation, markedsføring og meget mere. Disse puljer kan være afgørende for virksomheders evne til at realisere ambitiøse projekter og nå deres vækstmål. Aktuelle tilskudspuljer, som virksomheder kan søge gennem SMV Digital, kan du finde ved at klikke herunder

Har du brug for hjælp til at udfylde din ansøgning hos SMV Digital, kan du få hjælp af EVÆRK.

Forstå kriterierne for tildeling af tilskudsmidler

Når virksomheder får tildelt tilskud gennem SMV Digital, er det fordi de opfylder forskellige kriterier for godkendelse til pulje. Det er derfor vigtigt at du forstår de forskellige krav, så du ikke spilder tid på at ansøge, for så at blive afvist bagefter. Kender du kravene, kan du vurdere om det er dig der skal søge den specifikke pulje. Kravene vil være forskellige fra pulje til pulje, så læs kriterier for hver enkelt pulje hver for sig.

To centrale begreber, der ofte nævnes i forbindelse med tilskudspuljer, er “årsværk” og “medfinansiering”. Årsværk refererer til antal fuldtidsansatte i virksomheden, og medfinansiering indebærer, at virksomheden selv skal betale for en del af projektets omkostninger.

Læs om de forskellige kriterier herunder: 

  1. Dansk CVR-nummer: Det betyder, at din virksomhed skal være registreret i Danmark og have et CVR-nummer.

  2. Minimum omsætning på x kr.: Din virksomhed skal have haft en omsætning på mindst x-angivne beløb i den senest afsluttede regnskabsperiode.

  3. Erhvervsdrivende: Din virksomhed skal være omfattet af enten selskabsloven, lov om visse erhvervsdrivende virksomheder eller lov om erhvervsdrivende fonde. Det betyder, at alle aktieselskaber og anpartsselskaber er omfattet af selskabsloven.

  4. Mindre end x % offentlig støtte: Højst en x af din virksomheds samlede indtægter må komme fra offentlige tilskud, bidrag, donationer, medlemskontingenter og lignende.

  5. Minimum x årsværk: Din virksomhed skal have haft mindst x årsværk i den senest afsluttede regnskabsperiode.

  6. SMV-status: Din virksomhed skal opfylde kriterierne for SMV-status, hvilket indebærer maksimalt x årsværk og en omsætning på maksimalt x Kr/ euro og/eller en balance på maksimalt x Kr/Euro

  7. Medfinansiering: Du skal evt. kunne bidrage med medfinansiering svarende til minimum x timer á x kroner pr. time, enten i form af egne timer, kontant betaling eller en kombination af begge.

  8. Maksimalt de minimis statsstøtte: Din virksomhed må ikke have modtaget mere end x euro, svarende til x kroner, i de x foregående regnskabsår i de minimis statsstøtte.

  9. Ét projekt ad gangen: Din virksomhed kan kun have én ansøgning i gang ad gangen. Hvis din virksomhed tidligere har modtaget tilskud fra SMV:Digital, skal dette være afsluttet og afrapporteret, før du kan søge igen. Dette gælder også for virksomhedsgrupper.

Se webinarer fra SMV Digital om hvordan du søger tilskudspuljerne, klik herunder

Læs om forløb hvor EVÆRK har været rådgiver

www.naturenborn.dk

Thea Larsen om sit forløb med EVÆRK

“Fra starten af mit forløb med Nethe kunne jeg mærke, at det nok skulle blive rigtig godt. Nethe mødte mig der hvor jeg var og tog fat i de udfordringer jeg sad med og skulle bruge hjælp til. Samtidig med at hun er en meget hjertevarm person, som får en til at føle sig rigtig godt tilpas og så er hun også yderst professionel og ved hvad hun laver. Hun gav mig rigtig god sparring, men var også ærlig om de forhold, hvor hun mente der var plads til forbedringer.Nethe er oprigtig interesseret i at hjælpe sine kunder og sætter god tid af til at forstå ens forretning og person for på den måde at kunne hjælpe bedst muligt.

Jeg har nydt samarbejdet med Nethe og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger til fremtidige samarbejder med Nethe.”

www.happyfaces.dk

Victoria Dalgaard om sit forløb med EVÆRK

Jeg havde fornøjelsen af at have Nethe fra EVÆRK som samarbejdspartner i et forløb, hvor hun skulle gøre mig dygtigere og klogere indenfor digital markedsføring. Hele forløbet strakte sig over flere uger og forløb fuldstændig problemløst. Nethe var meget imødekommende og lyttende fra første telefonsamtale og skræddersyede et forløb til mig, der passede til mine behov og ønsker.

Efter forløbet var afsluttet, oplevede jeg betydelig vækst i min online shop, og jeg er slet ikke i tvivl om, at det skyldes de tiltag, vi igangsatte under vores forløb. Jeg ser frem til at dykke videre ned i de områder, som jeg er blevet klogere på, og til at implementere flere af de strategier, der har vist sig effektive.

Nethe har udstyret mig med den nødvendige viden og de rette værktøjer, så jeg nu er i stand til at håndtere det selv, velvidende at jeg altid kan få fat i hende, uanset om det drejer sig om store eller små spørgsmål; hun er altid klar med kompetente råd, der hjælper mig videre.”

Kontakt

Find kontaktoplysninger eller udfyld en kontaktformular for at blive kontaktet af EVÆRK

Om EVÆRK

Læs om EVÆRK. Få indblik i personligheden, kompetencerne og baggrunden bag navnet

Referencer

Se hvad EVÆRK´s kunder synes om samarbejdet og læs kundecases om konkrete opgaver