Spring til indhold

Tlf +45 61545151

REFERENCER

BJØRENG KLINIK
BJØRENG KLINIKBIRGITTE BJØRENG, EJER
Læs mere
Jeg har været én af de utallige erhvervsdrivende som har brugt rigtig mange penge på at høste erfaringer med forskellige konsulenter og firmaer som skulle understøtte min business. Det er et svært område at investere i når man, som jeg, ikke har den fornødne baggrundsviden til at vurdere, om det arbejde der udføres er af ordentlig kvalitet. Der har været ups and downs - som man siger.. Jeg blev for 9 måneder siden anbefalet Nethe og valgte at satse på hendes hjælp. Det var et godt valg. Hun arbejder helhedsorienteret med brandingen af min virksomhed, hun sætter sig ind i kimen af hvad jeg og mine ydelser er og formår smidigt og let at formidle det på hjemmesiden, igennem vores kommende nye visuelle identitet og igennem sparring på hvordan vores formidling skal være på de sociale medier. Hun besidder det nøgterne overblik jeg har brug for, stiller de rigtige spørgsmål og driver firmaet i rigtig retning - så jeg kan sænke skuldrene og koncentrere mig om mine kerneydelser.
BOLIGMESTEREN
BOLIGMESTERENIDA BUHL JENSEN, CONTENT MANAGER
Læs mere
Nethe fra Eværk har hjulpet os med seo-optimerede tekster til vores hjemmesider i mere end et år, og vi er meget glade for at have hende på vores team. Nethe har virkelig en sans for det skriftlige arbejde og en eminent evne til at omsætte teknisk svært indhold til letlæselig tekst. Hun er yderst professionel, tager ejerskab på opgaverne og leverer kontinuerligt skarpe og velskrevne tekster til vores forskellige hjemmesider. Jeg kan på det allervarmeste anbefale Nethe og Eværk.
kimesbjerggaard Vingård
kimesbjerggaard Vingårdkirsten & leif, ejere
Læs mere
"Eværk er tilknyttet vores vingård som ekstern konsulent. Eværk har udarbejdet firmaets hjemmeside og udfører daglig drift på denne. Eværk forestår udvikling af vores brochure – adressekort og input til butikkens udformning med diverse oplysninger. Eværk har sammenkoblet vores Zettle salgskassesystem med vores Webshop og Deniro regnskabssystem. Forestår ligeledes drift af disse elementer. Eværk rådgiver om drift i shoppen, løbende evaluering og driftsoptimering. Vi er som ejere af vingården godt tilfredse med Eværk`s arbejde og lægger stor vægt på den hurtige respons der er når vi har et problem som skal løses. Som lille virksomhed har vi erfaret at det er uhyre vigtigt hele tiden at have fokus på ovenstående"
Love The Dress
Love The DressJan Igaard - Igaard Foto, Newborn Foto, Love The Dress
Læs mere
“Jeg fik kontakt til Nethe fordi, jeg skulle have rebranded og designet min hjemmeside, jeg havde en eksisterende men det var total outdated, og ikke speciel nem at finde rundt i for de besøgende. Efter et møde havde Nethe fanget præcis det jeg gerne ville have, hun er super skarp og kæmper virkelig hårdt for, at komme i mål til tiden og med perfekt resultat. Ud over nyt web design, har Nethe også lavet en masse lækre tekster til mit site, hun har lavet en super blog, hvor planen er, at jeg vil fortælle en masse om bryllups branchen, samt vise mine mange dejlige bryllupper frem og skrive lidt om dem. Pris følger kvalitet siger mange, men jeg må indrømme, at hos Eværk er kvaliteten og ikke mindst servicen, meget højere end hvad man kan forvente, i forhold det beløb jeg fik en faktura på. Det arbejde og den service er ALLE pengene værd! Jeg er MEGET glad for samarbejdet! Jeg vil til hver en tid anbefale ALLE at lave et samarbejde med EVÆRK.
Ditte Nicoline Living
Ditte Nicoline LivingDitte Nicoline Hedegård Bødker, Ejer
Læs mere
“Jeg havde selv kastet mig over, at starte op på en webshop. Men jeg kunne hurtigt se at det slet ikke var så nemt og jeg måtte have professionel hjælp ind over. Da Nethe kom på banen, skete der noget. Hun kan virkeligt noget med ord og ikke mindst med opsætning, farver og billeder. Det tog min webshop til helt nye højder. Nethe er lyttende og forstår straks mine problemstillinger og jeg er imponeret over, hvor hurtigt de er blevet løst. Tusind tak for virkelig kompetent hjælp”
Godt Regnskab
Godt RegnskabChristian Mortensen, Ejer
Læs mere
"Jeg har samarbejdet med Nethe et godt stykke tid nu, hun skriver nogle gode tekster til mig som rammer spot on hvergang. Hun er yderst professionel og kunne hurtigt forstå mine meget kringlede arbejdsgange!! Derfor kan jeg give mine varmeste anbefaling!"
Det Skønne Hjørne
Det Skønne HjørneGitte Jensen, Indehaver
Læs mere
“Nethe, EVAERK har hjulpet mig med at få mit E-handelskatalog, Facebook- og Instagram opsætning til at arbejde sammen. Hun har gennem hele processen holdt mig ajour i forhold til tidsperspektiv, tidsforbrug og resultat. Hvilket betød jeg følte mig tryg og i gode hænder, samtidig med jeg hele tiden have idé om hvor dyrt projektet blev, meget vigtigt for en lille selvstændig"
LÆGERNE PÅ TOPPEN
LÆGERNE PÅ TOPPENTRINE LINDESKOV, EJER
Læs mere
EVÆRK har lavet en flot hjemmeside til vores lægepraksis. Den er brugervenlig og funktionel- kan varmt anbefale EVÆRK"
GRENICK COPENHAGEN
GRENICK COPENHAGENCHARLOTTE GRENICK, EJER
Læs mere
“Efter jeg fik kontakt til Nethe fra EVAERK, så var det ligesom at alle brikkerne faldt på plads i min nystartede webshop. Der var simpelthen så mange ting at forholde sig til, som jeg ikke vidste noget om da jeg åbnede. Nethe har hjulpet mig så meget, og jeg kunne faktisk ikke have klaret den uden hende. Hun er så god til at forklare og sætte mig ind i nye ting omkring drift og det tekniske i webshoppen. Og hun har tålmodighed. Jeg har fået svar på ALT hvad jeg har spurgt om. Hun har fra dag 1, fanget den røde tråd i min webshop. Alt hvad hun har lavet for mig af opslag, nyhedsbreve osv., hænger visuelt sammen med min shop. Jeg kan på det kraftigste anbefale Nethe."
En Hjælpende Hånd For Ældre
En Hjælpende Hånd For ÆldreCamilla Danrich, Iværksætter & foreningsstarter
Læs mere
“Jeg kan på det varmeste anbefale Nethe/Eværk, som af flere omgange har støttet foreningen “En hjælpende hånd for ældre”. Med hendes kompetencer og flotte håndværk har hun lavet et logo, som passer med både foreningens ånd og det ønskede signal, gennem kompetent kommunikation og vejledning. Takket være Nethe har vi et logo, som vi er stolte af!”

Tilfredse kunder er grundlaget i EVÆRK

Dialog og relationer er i fokus, så begge parter får en god oplevelse i samarbejdet
LÆGERNE PÅ TOPPEN
GRENICK Cph
MØDEBOOKING

Har du brug for hjælp?

l online markedsføring og salg er opgaverne mange. Dertil kommer, at en fyldestgørende indsats kræver, at der arbejdes med mange forskellige parametre. Indhold, tekst, billeder, video, annoncer, funktionalitet, strategi og dataanalyse, er alle vigtige områder. Alle dele skal spille sammen når man vil skabe fremgang, vækst og udvikling.

Dels kan det være svært at have kompetencer til det hele. Dels kan det være svært at nå det hele. EVÆRK tilbyder et bredt spekter af opgaver i drift, vedligehold, udvikling og problemløsning i virksomheden. “Hjælp-til-selvhjælp” er også en vigtig del.

Læs mere om EVÆRKs kompetencer ved at klikke herunder

Kontakt

Find kontaktoplysninger eller udfyld en kontaktformular for at blive kontaktet af EVÆRK

Om EVÆRK

Læs om EVÆRK. Få indblik i virksomheden, kompetencerne og personen bag navnet

Kompetencer

Læs om hvad EVÆRK kan hjælpe virksomheder med og få overblik over de forskellige kompetencer