Spring til indhold

Tlf +45 61545151

Hvem sidder bag skærmen?

EVAERK LOGO UDEN HJÆLPETEKST

“Hende bag skærmen hedder Nethe S.E Ganderup og er personen bag EVÆRK, – en konsulentvirksomhed i e-handel og markedsføring”

EVAERK LOGO UDEN HJÆLPETEKST

Nethe Schmidt Elmelund Ganderup, EVÆRK

“Jeg startede i e-handel og markedsføring i 2012 og vidste ret hurtigt derefter, at jeg var landet på rette hylde. Jeg var ellers uddannet sygeplejerske, men forlod hvervet til fordel for et spændende arbejdsliv i online salg. E-handel har været i konstant udvikling lige siden. I løbet af ganske få år, er online tilstedeværelse og websalg, blevet det styrende element for den måde hvorpå vi kommunikerer, køber og sælger, både nationalt og internationalt. I dag har jeg +10 års erfaring i branchen. Jeg brænder for mit fag og føler stor glæde når mine kunder oplever fremgang, får skabt udvikling, succes og vækst i deres virksomhed”

Kompetent og ærlig rådgivning & hjælp

Online salg og reklame er blevet et styrende element for virksomheders succes. Det gør indsatsen på søgemaskiner, sociale medier og annonceringsplatforme vigtig. Ofte ender man med at bruge mange penge på markedsføring og tillige rigtig meget tid. Med kompetent rådgivning og hjælp, kan der både spares tid og penge, samtidig med at potentialet til succes stiger

"Ikke alene brænder jeg for e-handel og marketing, jeg er også ærekær og hverken kan eller vil efterlade et lunkent, halvfærdigt og utilfredsstillende resultat. Hvad end opgaven er strategisk, grafisk, praktisk eller teknisk, skal den laves ordentligt "
Privatlivspolitik, EVÆRK - Strategi og identitet i din online virksomhed
Nethe
EVÆRK

Uddannelse og erfaring

Med en uddannelse som Handelsøkonom med speciale i E-handel, har jeg mulighed for at kombinere markedsføring, weblayout og funktionalitet, med økonomisk analyse til optimering, udvikling og vækst. Samtidig har jeg uddannelse i kommunikation og har gennemført adskillige kurser indenfor grafisk layout og sociale medier m.v.

Gennem årene har jeg arbejdet i forskellige brancher med webshops, butikker, organisationer og foreninger. Både B2B og B2C. Min erfaring er bred og derfor kan jeg tilbyde rådgivning og udførelse af et bredt spekter af opgaver, indenfor e-handel og markedsføring.

Et samarbejde med EVÆRK er nærværende og professionel rådgivning og hjælp til blandt andet strategi, visuel identitet, weblayout, tekstforfatning og vækst gennem dataanalyse. Herimellem ligger desuden andre tilføjende kompetencer.

Kontakt

Find kontaktoplysninger eller udfyld en kontaktformular for at blive kontaktet af EVÆRK

Kompetencer

Læs om hvad EVÆRK kan hjælpe virksomheder med og få overblik over de forskellige kompetencer

Referencer

Se hvad EVÆRK´s kunder synes om samarbejdet og læs kundecases om konkrete opgaver