“Nethe, EVAERK har hjulpet mig med at få mit E-handelskatalog, Facebook- og Instagram opsætning til at arbejde sammen. Hun har gennem hele processen holdt mig ajour i forhold til tidsperspektiv, tidsforbrug og resultat. Hvilket betød jeg følte mig tryg og i gode hænder, samtidig med jeg hele tiden have idé om hvor dyrt projektet blev, meget vigtigt for en lille selvstændig”

Ditte Nicoline Living

“Jeg havde selv kastet mig over, at starte op på en webshop. Men jeg kunne hurtigt se at det slet ikke var så nemt og jeg måtte have professionel hjælp ind over. Da Nethe kom på banen, skete der noget. Hun kan virkeligt noget med ord og ikke mindst med opsætning, farver og billeder. Det tog min webshop til helt nye højder. Nethe er lyttende og forstår straks mine problemstillinger og jeg er imponeret over, hvor hurtigt de er blevet løst. Tusind tak for virkelig kompetent hjælp”

“Jeg kan på det varmeste anbefale Nethe/Eværk, som af flere omgange har støttet foreningen “En hjælpende hånd for ældre”. Med hendes kompetencer og flotte håndværk har hun lavet et logo, som passer med både foreningens ånd og det ønskede signal, gennem kompetent kommunikation og vejledning. Takket være Nethe har vi et logo, som vi er stolte af!”