HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Lad os snakke om det

l online markedsføring og salg er opgaverne mange. Dertil kommer, at en fyldestgørende indsats kræver, at der arbejdes med mange forskellige parametre. Indhold, tekst, billeder, video, annoncer, funktionalitet, strategi og dataanalyse, er alle vigtige områder. Alle dele skal spille sammen når man vil skabe fremgang, vækst og udvikling.

Dels kan det være svært at have kompetencer til det hele. Dels kan det være svært at nå det hele.

Med mange års erfaring, kan jeg hjælpe med et bredt spekter af opgaver i drift, vedligehold, udvikling og problemløsning i virksomheden. Undervisning til “hjælp-til-selvhjælp” er også en mulighed.

Læs mere om mine kompetencer herunder

STRATEGI & IDENTITET

Få hjælp, råd og dialog om hvordan du får skabt en stærk identitet i din virksomhed og lagt en strategi for fremtidig vækst og udvikling

ANNONCEADMINISTRATION

Annoncering på Google, sociale medier, affiliate, magasiner, eller andre platforme er krævende og koster mange penge. Få mest muligt ud af dine annoncekroner.

WEBLAYOUT & TEKNISK ASSISTANCE

Hjemmesider og webshops kræver god teknisk funktionalitet, flot design og ikke mindst vedligehold. Få hjælp til problemløsning, optimering, design og brugervenlighed, samt almen drift og indhold.

INDHOLD TIL MEDIER

Har du brug for kreation af indhold til dine sociale kanaler eller opsætning og indhold til dine nyhedsbreve? Få indhold, planlægning og grafik til dine medier

TEKSTFORFATNING & SEO

Få letlæselig og retstavet tekst til hjemmeside, webshop, blog og meget mere. Tekster kan både være med og uden analyserede søgeord til SEO

MARKEDSFØRINGSMATERIALER

Visitkort, brochurer, flyers, bannere og content til videoreklamer, fx i biografen, sportshallen eller på infostandere. Få hjælp til design, layout og produktion.

GRAFISK LAYOUT & BILLEDREDIGERING

Skal dine produktbilleder have samme format, reduceres i størrelse eller fritlægges, eller har du brug for collager til nyhedsbreve, coverbilleder eller andre kreative layout?

LOGODESIGN

Et logo er ikke bare et logo. Få en skarp stil og identitet med et logo, en farvepalet og skrifttyper som du kan bruge på tværs af medier og platforme i forskellige formater og former.

PROJEKTLEDELSE

Skal markedsføringsplanen laves og eksekveres og samarbejdspartnere koordineres og inddrages, kan projektledelse i din webindsats være godt givet ud.

“Nethe, EVAERK har hjulpet mig med at få mit E-handelskatalog, Facebook- og Instagram opsætning til at arbejde sammen. Hun har gennem hele processen holdt mig ajour i forhold til tidsperspektiv, tidsforbrug og resultat. Hvilket betød jeg følte mig tryg og i gode hænder, samtidig med jeg hele tiden have idé om hvor dyrt projektet blev, meget vigtigt for en lille selvstændig”

Ditte Nicoline Living

“Jeg havde selv kastet mig over, at starte op på en webshop. Men jeg kunne hurtigt se at det slet ikke var så nemt og jeg måtte have professionel hjælp ind over. Da Nethe kom på banen, skete der noget. Hun kan virkeligt noget med ord og ikke mindst med opsætning, farver og billeder. Det tog min webshop til helt nye højder. Nethe er lyttende og forstår straks mine problemstillinger og jeg er imponeret over, hvor hurtigt de er blevet løst. Tusind tak for virkelig kompetent hjælp”

“Jeg kan på det varmeste anbefale Nethe/Eværk, som af flere omgange har støttet foreningen “En hjælpende hånd for ældre”. Med hendes kompetencer og flotte håndværk har hun lavet et logo, som passer med både foreningens ånd og det ønskede signal, gennem kompetent kommunikation og vejledning. Takket være Nethe har vi et logo, som vi er stolte af!”